Cestování v těhotenství?

Dobrý den pane doktore, Chtěla bych vás poprosit o odpověď. Jsem ve 27. týdnu fyziologického těhotenství a potřebovala bych cestovat na jiné místo v republice. Obvykle jezdím autem, ale teď ho nemám k dispozici, takže budu muset autobusem. Cesta je z větší části po D1 a trvá cca 2,5 hodiny. Myslíte, že mohu cestu autobusem absolvovat? Není cestování autobusem nebezpečné? Nemohou otřesy něco špatného způsobit? Omlouvám se za dotaz a děkuju!

Odpověď odborníka:

Při tak krátké cestě a pokud bude autobus ve slušném technickém stavu nemusíte mít žádné obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: