Četnost stolice u 5-ti měsíčního kojence

Dobrý den, dcerka cca 5 a 1/2 měsíce již více jak týden neměla stolici. Znamená to, že jí mateřské mléko již nestačí a mám ji dokrmovat sušeným mlékem nebo začít zeleninovými příkrmy? Je spokojená a na váze přibývá přiměřeně. Děkuji Pavla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ne, to neznamená, že jí chybí výživa (spíš jde o dobré a dokonalé zpracování vašeho mateřského mléka), může jít proto o zcela optimální stav výživy, pokud dítě prospívá ( to znamená hlavně přibývá na váze). Konzultujte vše s pediatrem, ale po ukončeném 6. měsíci byste s příkrmy podle pokynů pediatra mohla začít. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x