Cévkovaná moč

Byla jsem na cévkování močového měchýře (v 8h) a pár hodin předem (cca ve 4h ráno) jsem si vzala dva ibalginy čtyřstovky kvůli silné migréně. Je možné, že ibalgin zbarví vysledky cevkovani a budu to muset podstoupit znovu?

Odpověď odborníka:

Zdravím Michaelo...určitě ne, nebojte, pokud by se lékařům na výsledcích něco nezdálo tak jim o tom Ibalginu samozřejmě řekněte, ale pochybuji že by moč zbarvil či výsledky nějak zkreslil...v cévkované moči se hodnotí červené a hlavně bílé krvinky kvůli zánětu a tyto hodnoty nemůže Ibalgin nějak podstatně ovlivnit, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: