Chalazion

Mám 4letého vnuka a ten má chalazion. Po prodělaném zánětu spojivek léčeném antibiotickou mastí se ,,probudil" chalazion. Nyní je již vnuk objednaný na operaci v červenci, ale my máme zaplacenou dovolenou u moře. Chci se zeptat, zda můžeme vyrazit k moři s písčitou pláží, nebo raději dovolenou zrušit. V současné době je očíčko červené a asi i bolestivé (vypadá jako veliký puchýř před prasknutím ). Nechceme mu samozřejmě ublížit, proto se raději ptám. Děkuji za odpověď a přeji hezký den Havlová Simona kontakt havlovasimona@seznam.cz

Odpověď odborníka:

Raději zrušit, nikdy nevíte, jak operace dopadne, zda bez komplikací, nevíte, jak se bude hojit, navíc ultrafialové záření ze silného letního slunce není nikdy pro nemocné oči vhodná

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x