Champix

Rád bych podstoupil Champix kůru, ale aktuálně beru Cipralex, není zde riziko interakce? (v obou případech jde o psychofarmaka...?) Děkuji.

Odpověď odborníka:

Přípravek Champix nemá žádné klinicky významné lékové interakce. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: