Chci prestat brat ha

Chci se zeptat beru antikocepci lunafem od svych 16 let a je mi 25 chteli bysme s pritelem miminko a zajima me co mohu ocekavat kdyz ji prestanu brat.Vyhovuje mi ze vim kdy to dostanu skoro menstruaci nemam zadne bolesti nic a bojim se co pride az stim prestanu ale vim ze kvuli miminku stim musim prestat. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Martino, bohužel Vám nemohu přesně říci, co se stane konkrétně s Vámi, ale obecně se vysazení antikoncepce nemusíte obávat, cyklus se Vám jistě brzy sám upraví, těsně po vysazení menstruace může trvat delší, či kratší dobu, než jste zvyklá, i menstruační krvácení může mít větší intenzitu. Zkuste to a uvidíte, každopádně pokud chcete miminko, antikoncepci vysadit musíte, budete-li mít nějaké konkrétní obtíže, navštivte svého gynekologa. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: