Chci se stát shemale

Dobrý den, obracím se na vás s obsáhlejším dotazem, na který jsem bohužel nedokázal na internetu najít odpověď. Je mi 25 let a již od 10ti let jsem se doma převlékal za dívku, což mě zprvu velice bavilo a zajímalo, jak tak mohu vypadat. Mám celkem feminní obličej, což mi k mému záměru vždy dost pomáhalo. Tato záliba se u mne postupem času velice prohlubovala. Posledních cca 5-7let jsem přijal toto jako neodmyslitelnou součást svého života a od té doby začal daleko více toužit po co nejlepším ženském vzhledu. Asi 4roky dozadu ve mě začala hlídat myšlenka a touha stát se "něčím napůl" - shemale. Necítím se být duševně ženou a nejedná se tak u mne o transsexualitu s touhou změny pohlaví. Pokud bych se k něčemu mohl přiklonit je to jakási transsexualita-dvojí role, což opět není úplně přesné. Nejde tedy o rozpor mezi myšlením a tělem. Touha stát se co nejvíce feminním až do podoby shemale se u mne prohlubuje a v tuhle chvíli graduje na svém vrcholu. Bohužel jsem nikde nenalezl odpovědi, které by byli konkrétnější než doporučení navštívit sexuloga a problém mu vylíčit. Než tak nepochybně učiním bych ale rád měl dopředu nějaké informace. A) Jaké jsou v tomto reálné možnosti splnit si svou touhu? B) Jelikož ni jde převážně o zjemnění pokožky, mužských rysů a uložení tuku na těle (případně růst prsou, které jsou individuální a tak nepochybuji o plastické operaci-silikony) jedná se o hormonální účinky. Jaké jsou tedy možnosti (konkrétně) a zda se úplně naruší funkce penisu-rád bych byl i přesto sexuálně použitelný. Děkuji za rady a odpovědi ohledně mého dlouhotrvajícího problému a doufám, že se nyní již základní informace dozvím:) Hezký zbytek dne..

Odpověď odborníka:

K druhé části odpovědi, tedy pod písmenem B, lze říci následující: pokud půjdete do hormonální léčby (a najdete lékaře, který Vám ji poskytne), erektilní funkce i libido budou sníženy až potlačeny, jedná se o ověřený postup, používaný kdysi ke snížení libida, tedy sexuální touhy, tam, kde je nežádoucí - a rovněž se jedná o historicky prověřenou, i když překonanou, metodu léčení nádorů prostaty, kdy podané ženské hormony muže zcela nebo téměř úplně zbaví libida i erektilní funkce. Se změnou, resp. ztrátou funkce penisu, jak píšete, je třeba v případě hormonální terapie počítat. K první části odpovědi: resp. k první otázce, sub A - je těžké zařadit jednotlivce, každý individuální příběh pod nějakou hlavičku, zaškatulkovat a podle toho s člověkem, který své potíže nebo starosti nebo svá přání projeví, jednat. JE spousta možností, jak to s Vámi je, na to je opravdu i-net krátký, potřeba pasivity? ale zároveň mužské reakce? potřeba zjemnělosti" protože je mužská dominance nějak zakázaná? Na to Vám odpoví ze všeho nejlépe soustavnější psychoterapie, Je to pracné a je to odklad řešení, jež je žádoucí, k němuž Vás nepochybně Vaše prožívání tlačí. Jenže je to mnohem méně nebezpečné, než pod tlakem učiněné a nerozvážené řešení situace, kupř. operační nebo hormonální - buď přinejmenším nebezpečné, nebo nevratné. Nepochybně se nejprve obraťte na lékaře, s nímž navážete kontakt a půjde s ním o Vašich záležitostech mluvit. Nebude to jednoduché a rozhodně to bude spíše v řádu měsíců! Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x