Chemo

Dobrý den,chtěl bych znát váš názor.Prodělal jsem rakovinu varlete klasický seminom st.2a pT1pN1M0S1.První CT:vícečetné drobné uzliny mezenteria a retroperitonea do 8mm.A susp.uzlina 9mm.za v.iliaca ext.dxPoté sem nastoupil na chemo 4 cykly EP a po třetím zase CTuzlina v jámě kyčelní dnes do8mm ,drobné uzliny v mezenteriu s mírnou regresí velikosti.pOTÉ JSEM JEŠTĚ ŠEL NA 4 cyklus chemo poslední a po 12 dnech od ukončení jsem jel na PET a to vyšlo dle PET bezznámé malignity.Chtěl bych se vás zeptat,jestli stačí 4 cykly chemo EP,nebo jestli jsem neměl dostat ještě nějaké?děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Josefe! Na dálku nejsem schopen Váš dotaz zodpovědět. Jaké byl nádor povahy a jaký je Váš celkový stav může posoudit jen ošetřuijící lékař. Je zcela na úvaze onkologa, jakou léčbu nasadí, obvykle samozřejmě přihlíží k platným doporučením pro léčbu toho kterého onemocnění. Doporučuji Vám žít pravidelně, hodně spát a dobře odpočívat, nestresovat se, denně se věnovat metodám duševní hygieny. Jezte pestře, pravidelně, zdravě. Sportujte, otužujte se, denně. Hodně ovoce a zeleniny! Jezte s mírou. Nekuřte a nepijte alkohol. Všechny tyto doporučení mohou vést ke zlepšení stavu imunitního systému a nepřímo tedy k potlačení případných zbytků rakovinných buněk a celkoému zlepšení stavu Vašeho organismu.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: