Chirurgie neurologie

dobrý den, mám naštípnutou pánev, ležím na chatě, opokud musím vstát, se pohybuji o fr. holích, ven nechodím, občas ztrácím cit v tom samém stehně i na několik hodin, volala jsem svému chirurgovi do Prahy, prý je to normální, opravdu se nemusím obávat, mám trochu strach, děkuji moc

Odpověď odborníka:

Otázka nebyla položena.Pokud jste byla řádně ošetřena a vyšetřena s rtg snímkem a byla doporučena klidová léčba zálěží na místě poranění pánve, rozsahu a případnému posunu, který asi není. Klid spojený se cvičením na lůžku a jak vidím i chůzí je co nejvíce na místě jako prevence zánětu žil. Jinak pravidelné kontroly.Většina poranění pánve se léčí bez operace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: