Chlamidie

Dobrý den, přečetla jsem si na tuto otázku spousty odpovědí, ale i tak bych se ráda zeptala. Léčila jsem-e se 1.antibiotiky i pritel to mel na měsíc a už dobral doxyhexal (ale ja jen 5 dni - důvod Nežádoucí účinky) pak mi byly předepsaný 2. antibiotika Fromilid (ty jsem brala jen 4 dny). Dneska jsem byla po měsíci na stěru - výsledky budou až za cca měsíc (dr. povídala ,,chlamky,, což budou asi chlamidie). Jak je možné, že se tímto člověk nakazí? Jsme spolu přes 2 roky a vše bylo ok a oba 100% jsme s nikým jiným nebyli.. Náš sexuální život byl minimální (max. 4x do měsíce - pritelovi se moc do toho nechtělo, což spolu řešíme a když už to bylo v normálu, tak zase toto! ! ) Jsem z toho uprimne docela vystresovaná... Už 3 měsíce skoro bez sexu! ! Skoro proto, že jsem to už nevydržela a tak jsme před týdnem pouzily ochranou, poprvé to bylo v pohodě ale další sex mne to bolelo! ?? Mám strach, nejen ted, ale co bude dál? ? Vždyť sex je potřeba a mám obavy, že by se to zase vracelo, jak resit tedy pohl. styk, aby jsme k tomu znova nepřišly? Dočetla jsem se, že to muže byt i z papuušků a priteluv otec chová hodně papoušku a okolo nich oba chodíme, je to možne z toho chytit? Další věc je ta, že často chodi pritel močit ven (když je mimo domov) a pochybuji že si ty ruce umyje v přírodě, z toho by to mohlo taky byt? Další věc, když jsme se to oba dozvěděli co máme za problém, přítele napadlo, že jeho bývala (to je ale cca 9 let z5) mela taky nějaký problém a dostala nějaké žluté tabletky, je možné, že to něco mohl pritel těch 9 let mit v sobe a ted se to projevilo?? Jelikož on se nikdy neléčil na nic. . Omlouvám se za tolik otázek, jen nikde jsem se nedostala k odpovědi. . VZDY JSEM MELA VŠE V NAPROSTÉM POŘÁDKU A TOTO MNE VELMI VYKOLEJILO?!! VELMI PĚKNĚ VAM DĚKUJI ZA TRPĚLIVOST, POKUD JSTE TO DOČETLI AŽ DO KONCE A ZA VAŠI ODPOVĚĎ, KTERÉ SI VAŽIM?! PĚKNÝ DEN MACINA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na Váš dotaz totiž neexistuje jednoznačná odpověď, Jak známo, všechno souvisí se vším, nemyslím že samotná chlamydie může způsobovat všechny Vaše příznaky. Bývá hlenovitý výtok, nepálí, nesvědí, spíš působí neplechu v břiše, kde dělává srůsty,ale proč by z toho měl bolet sex to nevím. Zkuste čínskou či celostní medicínu, třeba najdete příčinu zcela jinde.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: