Chlamidie

Dobrý den, přítelkyně byla pozitivně testována na chlamidia HSP 60 IgG. Prý se jedná o chlamidie způsobené nevyléčenou infekcí, nikoliv přenesené pohlavním stykem. Můžu se těmito chlamidiemi nakazit při pohlavním styku? A pokud ano, může to mít zásadní vliv na můj špatný spermiogram?? Děkuji. S pozdracem Martin Vokoun

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Anti-chlamydiové HSP-60 protilátky jsou ukazatelem přetrvávající infekce. Ovšem neuvádíte o který druh Chlamydie se jedná, pokud by se jednalo o Chlamydii trachomatis, je přenos pohlavní cestou možný a léčit byste se měli s vaší přítelkyní oba. Chlamydiová infekce by na kvalitu vašeho spermiogramu vliv mít neměla.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: