Chlamídie

Dobrý den, v únoru jsem v 18tt přerušila těhotenství pro VVV holoprosencephalie alobální s kyklopií. Z výsledků genetiky (DNA a další vyšetření) bylo vyloučeno genetická příčina. Byla jsem následně odeslána na imunologii, kde byli zjištěny vyšší hodnoty plicních chlamídii. Mohly chlamídie způsobit toto postižení. Popř. co můžete toto postižení způsobit. Prý jsem už byla dostatečně vyšetřena. Mám strach z příštího těhotenství, aby se neopakovalo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Chlamydie by mohly být příčinou pokud byla vyloučena genetická příčina, v každém případě před dalším těhotenstvím by bylo potřeba podstoupit cílenou léčbu a k dalšímu těhotenství přikročit, až bude infekce spolehlivě zlikvidována. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: