Chlamidie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat byla u mě v krvi oběveny pozůstatky chlamidie, prý jsem jí prodělala v minulosti ani jsem nevěděla že jí mám, pani doktorka mi nic nenapsala že už to není akutní a nic stím nenadělá a já se teď bojím co bude dál

Odpověď odborníka:

Pokud máte jen v krvi protilátky, je to známka proběhlé infekce a nic se s tím nemusí dělat. Infekce, která by se měla léčit ,se zjistí pouze ze speciálních stěrů z děložního čípku - prokáže se přímo bakterie v těchto buňkách.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: