Chlamidie

Dobry den.Chtel bych se optat zda hodnota IgE 2570 pry vysoka muze mit souvislost s chlamidiemi ktere jsem prodelal v plicni i pohlavni forme.Po vybrani 2 davek antibiotic se me na cas ulevilo.Nyni opet caste moceni,pokaslavani,zarudle oci,pobolivani penisu,vyrazky,caste bolesti hlavy a kloubu.Po odchodu pani doktorky do duchodu lekar ktery nastoupil me odmitl udelat kontrolni vysetreni krve na chlamidie ale na interntu jsem cetl ze vysoka hodnota Ing muze mit spojitost s parazity.Jeste dodam ze mam stale silne bily povlak na jazyku i po pravidelne hygiene a cas od casu silne svedeni kolem konecniku a silnou unavu.chtel bych se optat zda se muze jednat stale o problem s chlamidii nebo spise o jiny problem a zda muzete poradit lekare,kliniku kde by me poradne vysetrili.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši. Hladinu IgE máte sice vysokou, ale chlamydiemi způsobená není. Chlamydie nejsou parazité, ale bakterie. Pokud máte takto komplexní obtíže, mohou být způsobené i jiným infekčním nebo neinfekčním činitelem. K podrobnému vyšetření se objednejte na nejbližší infekční oddělení nebo kliniku. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x