Chlamidie a ureaplasma

Dobry den, Pred par mesici se mi podarilo chytit chlamidie trach. a ureaplasma 10^4 (napsano ve sparve). Pred dvema tydny mi bylo zdeleno (na venerologii z testu ranni moci) ze jsem pozitivni. Ostatni nemoci jako hiv a syphilis negativni. Od te doby jsem bral doxyhexal 200, mel jsem ho brat 10 dni ale po konzultaci s praktickym lekarem jsem si ho nechal napsat cekove na 14 dni. Dobral jsem ho pred par dny (vzdy ve stejnou dobu, nikdy jsem nezapomel). Ale zatim se vice mene nic nezlepsilo... Na fotografii je problem ktery me privedl na zminenou venerologii, kde mi mimo jine dali i masticku belogent kterou jsem si na zalud mazal uz teden pred zdelenim vysledku. Tedy uz 3 tydny 2x denne. Jinak zadna bolest ani paleni pri moceni ani vytok... Ani nejsem nijak extra oslably nebo unaveny... Jen mi na predlokti vyskocil jakysi opar (podle doktorky) dala mi na to herpesin ktery pomohl, ale opry jsem nikdy predtim nemel. Take me velmi casto, praktivcky kazdy den boli hlava, vzadu, jakoby u patere nebo za usima. Bolest hlavy prestala v prvnich dnech brani antibiotik, ale pred par dny zase zacala, ne ale v takove mire - mene... Jedine zlepseni vidim v tom, ze uz tak casto nechodim na zachod (prez noc jsem musel minimalne dvakrat, ted jdu akorat rano treba po 8mi hodinach spanku). V dobe brani antb jsem ani nemasturboval ani jsem nemel sex. Po dobrani jsem mel sex jednou s ochranou. Zadna bolest ani nic jineho... Take zbarveni zaludu do bila ale stale zustalo... Pri erekci se to lehce zlepsi, barva se zmeni do lehce ruzuvofialova a objevi se mi spousta malich cervenych tecek, ktere ale mizi kdyz erekce ustava. Pak se barva zase vrati do te nezdrave bile az na cast nahore, ktera je cervena... Po ranu je to mnohem vice videt, cervena cast je vic cervena a ostatni dost bile... Taky mi rekli at se nekoupu, ale jen rychle sprchuji, vse dodrzuji, menim si rucnik kazde 3 dny a snazim se penis drzet v suchu... 1) je mozne abych se po tak dlouhe dobe s antb nevylecil ? Je mozne ze mi to zustane na vzdy? 2) je mozne ze moc specham ? Kdy mohu cekat zlepseni situace ? 3) na testy mam jit az za dva mesice od zdeleni vysledku, prijde mi to moc dlouho, je moznost si nechat udelat nejake jine testy ktere by rekli co s tim pokud to s vobe stale mam? Nebo mam zacit brat neco na imunitu ? Nebo zajit za nejakym soukromym lekarem - penize nejsou problem...

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné nečekat a zhotovit kontrolní výtěry zda je infekce již zlikvidována a podle výsledku zvolit další postup, další obtíže jako bolení hlavy s tím jistě nemají spojitost, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x