Chlamidie pneumonie

Dobrý den p.Doktorko.Mám na vás takový dotaz,dlouhodobě me trápí opakujícíse respirační onemocnění a také poměrně velké bolesti kloubů,prošla jsem si již hodně lékařů,a na interně mě v krvi zjistili hodnotu 2,1 na chlamidii pneumonii,ale pod tím napsáno po již prodělané infekci.Myslíte,že je to důvod k přeléčení atb??Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Jeden moc šikovný a moudrý pan doktor říká, že neléčíme - itidy, ale pacienta. S tímto já souhlasím. Čili, pokud máte potíže a z krve Vám vyšla pozitivita protlátek a nebyla jste pro tuto infekci přeléčena, mohlo by mít přeléčení u Vás dobrý efekt, pokud ale není příčina potíží ještě někde jinde. Doporučila bych Vám konzultaci na infekční ambulanci ( výborná p. primářka je v Uh. Hradišti v nemocnici).

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Články: Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Možná jste o nich zatím moc...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: