Chlamidie trachomatis

Dobrý den, chci se zeptat je možné že se chlamydie projeví až po roce a něco co jsem byl léčen? A je projevem Chlamydii Trachomatis i zarudnutí horní části močové trubice?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, infekce se nemusí projevit hned. Můžete ji po přeléčení zpět chytit od partnerky. Zarudnutí může způsobit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: