Chlamydide

Dobry den, pred 6lety jsem byl lecen na chlamidie a vylecen. Nyni se pokousime s manzelkou o mimco a nedari se. Zena byla na laparoskopii a odsrranili ji srusty vejcovodu. Spermiogram dopadl vporadku a tak bych se chtel zeptat jestli nemam podstoupit nejake vysetreni ohledne v minulosti prodelanebo onemocneni. Nebo by se to poznalo uz na spermmiogramu? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud jste byl v minulosti pro chlamydiový zánět přeléčen antibiotiky, není důvod (pokud se infekce chlamydiemi nezjistí u vaší ženy) se domnívat, že u vás tato infekce přetrvává. Pokud je váš spermiogram v pořádku, bude nyní třeba pátrat po zdravotním problému spíš na straně vaší paní.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: