Chlamydie

Dobrý den. Před měsícem mi byli diagnostikovány chlamydie trachomatis. Byli mi nasazeny ATB Doxyhexal na týdny. Moje gynekoložka mi řekla že se to přeléčí. Ale po dobrání ATB asi týden mi opět začal výtok a bolest všech kostí a kloubů. Řekla mi že výtok je určitě po ATB i když jsem brala k tomu lactobacily. Ale já vím, že ten výtok jsou ty mrchy. A tak jsem se ptala praktický a ta mi řekla, že pokud mi nezabrali ATB tak nezaberou ani další a tudíš je lepší pořádně posílit imunitu a tělo se s tím za měsíce vypořádá samo. Dala mi Premium Echinacea a ženšen korejský a hlívu ústřičnou. Myslíte si že je to pravda? Na internetu jsem také četla, že někteří lidé se z toho dostali jen pomocí těchto doplňků. Děkuji Vám moc za odpověď. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

dobrý den mám zkušenost jen s klasickou medicínou , čili s ženšenem vám neporadím dle mého přesvědčení pokud nezaberou jedna antibiotika , je třeba dát jiná. laboratorní kontrola je na místě

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: