Chlamydie

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měl cca 5 dní problém s pálením při močení, kdy jsem asi týden předtím měl nechráněný orální sex. Navštívil jsem urologa, který mě kompletně vyšetřil a odevzdal jsem i vzorek moče (střední proud). Výsledek vyšetření moče je na přiložené fotografii. Lékař mi řekl, že zatím není potřeba zahajovat léčbu ATB a tak jsem si koupil pouze Urosept tablety. Pálení při močení sice už odezněli, ale zase se cítím takový slabý a občas mám bolest hlavy bez teplot. Zřejmě asi bude lepší zajít na dermatovenerologické vyšetření?

Odpověď odborníka:

Milý Jaroslave, určitě dobře učiníte, když navštívíte dermatovenerologa, který Vás kompletně vyšetří

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: