Chlamydie?

Dobrý den, po rizikovém sexu, jsem měl nepříjemné pocity při močení a ranní výtok. Byl jsem na urologii kde ve vzorku moči (druhá (dopolední) moč - druhý proud) byla nalezena bakterie 10^6 /1 a aerobní kultivace moči byla negativní. Lékař rozhodl, že ATB nejsou nutná. Nepříjemné pocity při močení se zlepšili, ale cca 10 dní přetrvávala bolest hlavy, zad a celková únava.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být přetrvávající infekce, nebo si s ní Vaše tělo poradilo. Lékař chlamydie možná neodebíral. Výsledky jsou spíše k kultivace moči. Domluvte se na urologii.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x