Chlamydie

Dobrý den. Od září 2008 mám zavedenou Mirenu. Po celou dobu špiním,téměř bez přestávek. Často mám bolesti v prsou a v podbříšku a zhoršila se mi pleť. Můj gynekolog mi nejprve říkal,že se to do šesti měsíců uklidní a pravděpodobně nebudu vůbec menstruovat. Nyní mi odebral krev na krevní obraz. Jaterní testy,štítku,hormony i všechno ostatní mám v pořádku. Usoudil,že to zřejmě bude zánět zapříčiněný chlamydiemi a chce mi nasadit tetracyklin. Antibiotikům i jiným lékům se celý život vyhýbám a nyní se mi nelíbí představa,že je mám brát,aniž bych měla jistotu,že chlamydie opravdu mám. Zároveň však samozřejmě nechci něco zanedbat. Po celou dobu,co Mirenu mám ani nemám chuť na sex.Přes neustálé bolesti a špinění. Chtěla bych ji vyndat,ale gynekolog mi to rozmlouvá. Je možné vrácení peněz? Děkuji Vám za odpověď. Kl

Odpověď odborníka:

Spíše se domnívám, že vaše problémy budou způsobeny tím tělískem, Odstranění je možné, ale vrácení peněz nikoli. Před nasazením antibiotik bych doporučovala vyšetření, zda tuto infekci opravdu máte, toto speciální vyšetření se provádí na venerologii ( stěr speciálním kartáčkem ze sliznice děložního čípku).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: