Chlamýdie

Dobrý den, měla jsem s přítelem pohlavní styk i orální sex bez kondomu a později mi doktor zjistil, že mám chlamýdie v močové trubici. Momentálně bereme antibiotika Doxybene. Chci se zeptat, zda můžu mít po felaci chlamýdie i v dutině ústní. Mám počkat než doberu antibiotika a pak se podrobit dalšímu vyšetření nebo účinkují i na toto? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika by měla zaúčinkovat na chlamydie v celém těle včetně ev. výskytu v dutině ústní

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: