Chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat, trpím někdy vaginální mykozou a začala jsem mít strach, zda nejde o chlamydie.Poprosila jsem gynekoložku o stěr na chlamydie a ona odmítla s tím, že nemám žádné příznaky, a že je to vyšetreni drahé. Neměla jsem ale klid, tak jsem poprosila obvodní lékařku. Přes ní mi byla vyšetřena krev, moč a výtěr z krku. Krev i krk vyšly negativní, ale v moči prý stopa chlamydií je. Je to možné?opravdu nemusí být v krvi, i když v moči jsou? moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Markéto! Ano, chlamydie nemusí být v krvi zachyceny. Naopak, v krvi mohou být jen během akutní fáze onemocnění. Vaginální mykosa se ráda vrací a je pravda, že se projevuje dosti specificky, na rozdíl od chlamydií, které se projevují velmi různě, často dokonce nijak.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: