Chlamydie

Dobrý den, chci se zeptat, byla jsem infikovaná na chlamydie, byla jsem lečena azitroxem 6 dní plus wobenzym sem začala brát po třech dnech brání antibiotik, po dobrání antibiotik jsem šla na kontrolní výtěr po dvou dnech, vysledky mi přišli v pořádku že už prý jsme chlamydie vyhnali, a krevní testy mám v pořádku. Tak se chci zeptat jestli opravdu ty chlamydie mam pryč nebo je pořád mám v sobě, jestli si mám zajít na infekční nebo k jinému lekaři než ke gynekologii, všude čtu jak je to nebezpečné a že všichni berou antibiotika i 14 dní a já jen 6 dní. A že se toho nedá ani zbavit.Tak prosím prosím poraďte mi. Děkuji

Odpověď odborníka:

Bohužel, netuším jak vám byla tato infekce diagnostikována, jaké jste měla obtíže. Délka antibiotické terapie při chlamydiové infekci v trvání 2 týdnů je dostačující (po léčbě Azitroxem je jeho hladina účinná ještě týden, proto jste i vy byla léčena 2 týdny).

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: