Chlamydie

Dobrý den ,dnes mi zjistili chlamydie v moči. Nasadili mi atb Doxyhexal 200 tabs . 1 dene. Mám pocit ,že je mám i v očích . mírně mě palej a cítím jako bych tam měl zrnka písku .Jsem už 3 měsíce ve velkém stresu . (rozvod ,úraz páteře a teď tohle ) .Nevím jestli mám jít k urologovi kde mi přišli na chlamydie v moči nebo k praktickému lékaři. Jsem zoufalej prosím poraďte .Dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by jste měl opravdu chlamydie i v očích, tak se léčí úplně stejně jako kdekoli jinde....tedy celková léčba doxycyklinovým antibiotikem (mezi mě patří i Doxyhexal). Není tedy důvod k návštěvě jiného lékaře. V lékárně si pořiďte volně prodejné umělé slzy, které sníží subjektivní diskomfort. Aplikujte 4x denně během dne. Očního lékaře navštivte jen v případě hnisavého výtoku z očí nebo pokud budou obtíže přetrvávat 2 týdny po dokončení léčby chlamydiové infekce.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: OFTEX oční klinika Pardubice a oční centrum Hradec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: