Chlamydie

Dobrý den , měl bych dotaz u urologa mi zjistili chlamydie v moči .Nasadili mi doxyhexal 200 tabs.Na 8 dní po dobrání jsem potíže měl pořád, ale jelikož to bylo mezi svátky a bál jsem se být 3 dny bez ATB .Vydal jsem se na pohotovost kde mi dali Ciprinol 500 a řekli mi ať si zajdu k obvodní lékařce .Ta mi ještě napsala zase doxyhexal 200 na 10 dní. Chci se zeptat jestli je to správnéj postup .Bojím se aby nebyli chlamydie na ATB odolné. V lékárně mi řekli ,že se to tak dělá. Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Postup je v pořádku po dobrán antibiotik by se měla udělat kontrola zda léčba byla již dokončena úspěšně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: