Chlamydie

Mám dotaz. 23 dní beru ATB na chlamydie 8 dní doxyhexal a 5 dní Ciprinol 500 a pak 10 dní doxyhexal celkem teda 23 dní už mě nepálí při močení ,ale zas po moceni mě pálí uzdička a předkožka. Pálí mě to třeba půl dne. Myslíte ,že budou potřeba další ATB ?Nebo mám počkat nějakou dobu jestli to není vlivem doxyhexalu ?Při polykání prášku Doxyhexalu měla několikrát pálil jazyk i půl dne. ( když jsem je nechal dyl v puse na jazyku )děkuji

Odpověď odborníka:

Michale, počkejte po dobrání antibiotik, obtíže by měly vymizet, pokud budou dále trvat, nutná je kontrola na urologii, případně i výtěr. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: