Chlamydie

dobrý den, začali mi problémy s výtokem z penisu tak jsem šel v venerologovi a ten mi diagnostikoval chlamydia trachomatis, měl jsem čerstvě partnerku která byla na testech a byly negativní, chci se zeptat je nějaká možnost že by test na chlamydie mohl u gynekoložky selhat? partnerka měla silnou imunitu a pobírala různé podpůrné prostředky na imunitu, taky jsem se dočetl, že existuje víc způsobů vyšetření a ne všechny jsou v diagnostice přesný tak bych poprosil o zpřesnění a ujištění, ještě bych dodal že po 2 týdnech po styku s ní jsem měl angínu, to jsem přeléčil antibiotiky a výtok začal asi po 3 týdnech děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Testy jsou poměrně spolehlivé bylo by vhodné je tedy zopakovat u vás i u partnerky a budou li oba negativní můžete být bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: