Chlamydie

Dobry den ,rád bych se zeptal na nekolik otazek. Už dva měsíce beru atb na chlamydie trachomalys zjištěno z moči. Měl jsem problemy s paleni pri močení, to odeznělo. Koupil jsem si testovací papirky na zjišťování krve a bilkovin z moči. Při teszovani ranní moči mam test v pořádku, žádné bilkoviny ani krev .Při testování kolem 15:00h mam krev ++ a bilkoviny +.Připadá mi to divne .Ranni test je pred atb beru je v 5.30h test si delam pred tim.Nemůže to byt tema atb ? Beru ted Cyfloxinal 250 2 x deně.Jaký je vás nazor?Druha otazka je na muj jazyk.Mám ho jakoby otlačený od zubů.a u kořene jazyka se mi děla jakoby mapovity jazyk.po 3 dnech to vymizelo ale dnes mi pripada ,ze se to vrací. Mirne me to v to miste palí.Nemůže to byt tak též po atb .?Ještě musim říct, ze jsem po operaci bederniho obratle.Byl js3m i cevkovan.Urolog mi delal sono břicha, ale nic nenašel. Jsem uz pul roku psychicky na dně. Nemůžu ten jazyk byt z toho .?Žadny oralni sex jsem ne prováděl ani se snikym nelíbal .Sex jen s kondomem a stejne mi našli chlamydie .Už se opravdu bojim co mi je .Dekuji za radu

Odpověď odborníka:

Místo papírků si nechte udělal v laboratoři moch chemicky sediment kultivaci moče a to bude validní výsledek, nevím proč tak dlouhou dobu berete antibiotika na jazyku by se mohlo jednat o mykozu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x