Chlamydie

Byla mi zjištěna nákaza chlamidyemi ,kapenkami( bolest a zánět v krku bolest hlavy,oslabenost a unava příznaky jako při chřipce.) je možné ze se mi infekce projevila i na penisu. Mohl jsem takto nakazit pritelkyni při pohlavním styku?? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Petře, záleží na druhu chlamydií. Některé mohou být přenosné pohlavním stykem, nicméně zřejmě se u Vás bude jednat o jiný druh. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: