Chlamydie

Zdravím, příteli zjistili chlamydie, ale já mám testy negativní, nicméně už přes 2 měsíce se potýkám s pálením při močení a žádná antibiotika nezabrala stoprocentně. Je možné mít příznaky chlamydii i když jsou výsledky negativní? Mám také užívat antibiotika (lékařka předepsala Doxyhexal 200). Doplním, že spolu spíme s kondomem

Odpověď odborníka:

nevím, jestli jste měla provedeny stěry z močové trubice, nebo jen vyšetření protilátek. Pokud stěry provedeny nebyly, je nutné je doplnit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: