Chlamydie

Je to již měsíc co jsem od své maminky chytla plicní chlamydie. Dostala jsem na tři týdny antibiotika, která právě dobiram. (Doxybene) Stále mne, ale bolí v krku a občas pokaslam. Ještě prý pak můžu mít na týden azitromycin, ale je mi divne, ze to nepřineslo po třech týdnech úplně. Mám strach po odebrání atb, ze se mi zase rozmnozi. Prosím o vás o radu. Také posílám fotku krku, který se mi stále nelíbí. Děkuji a hezký den přeji.

Odpověď odborníka:

Krk máte povleklý, to je pravda. Nicméně takto nám to tolik zase neřekne. Nicméně víme, že po prodělané chlamydiové infekci můžete jistě ještě pár týdnů pokašlávat. Navštivte raději lékaře a nechte se vyšetřit-varianty jsou dvě: jiná, nasedlá infekce (nejspíše viroza)či odcházející předchozí infekce...
S pozdravem
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: