Chlamydie

Dobry den.skoro po 6 tydnech od pohl.styku jsem byla u gynekologa kvůli testum na chlamydie a kapavku syfylis.udelal stery na syfylis odběr krve.testy vyšly negativni.mohu tomuto vysledku věřit nebo raději udělat další testy.cetla jsem ze testy u chlamydii byvaji po nějaké dobe často negativní.

Odpověď odborníka:

Nevím, proč byly testy prováděny - máte po styku nějaké obtíže? Pokud jste bez subjektivních obtíží a testy jsou negativní, infekce chlamydiemi je nepravděpodobná.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: