Chlamydie

Vadi kdyz lecim chlamydie a koupu se ve vane (jen ja)?a pokud ja se lecim ale partner ne,tak kdyz chce semnou spat a pouzijeme kondom muze me nakazit?

Odpověď odborníka:

Hezký den Petro, děkujeme za dotaz. Při léčbě Chlamydií se koupat ve vaně můžete, co se týče léčby a následné terapie Chlamýdií, je vždy svízelná a bylo by třeba zjistit, zda Váš partner také nemá Chlamydie a kdyžtak ho také přeléčit, nyní by teoreticky s kondomem k přenosu dojít nemělo, ale když byste po vaši léčbě tuto antikoncepci přestali používat, je možné, že byste se teoreticky zase nakazila atd. proto doporučuji vyšetřiti i partnera. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x