Chlamydie

Byly mi nalezeny chlamydie ( 0.95 ) s příznaky výtok a pálení či svědění močové trubice. Dostal jsem doxybene 200mg na 15 dní. Antibiotika beru již týden pravidelně a výtok mám stále. Je to možné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jste nyní v půlce užívání ATB, je jistě nutné využít celou dávku. Pokud stav neodzení po využití po 15 dnech, navštivte znovu urologa.
S pozdravem
MUDr. Gabriela Rybářová

MUDr. Gabriela Rybářová
MUDr. Gabriela Rybářová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance Dobřany - RYSTRA INTERNA s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x