Chlamydie

Pro pí MUDr. Leskovskou,myslím si, že chlamydie nejsou vůbec medializované, jak jste napsala jedné pacientce. Tím, že lékaři toto podceňují zavinili mojí dceři po vleklých zánětech močových cest, kdy je nenapadlo, že by to mohly být chlamydie /ani gynekoložku ani obv.lékaře/docela mnoho zdravot. problémů. Zhoršil se jí i nález na dělož.čípku, který měla jakž takž v normě. Takže si s vámi dovoluji nesouhlasit a toto je naopak podceňované!! Znám i případ mojí kolegyně, kdy měla plicní formu chlamydií. Měla neustále bolesti zad a problémy s dýcháním. Po roce běhání po různých vyšetřeních si na svoje náklady dala udělat vyšetření na chlamydie.............................

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dobře, souhlasím, ale není lékař jako lékař - to snad budete zase souhlasit vy se mnou. Informace o tomto tematu by měly být na obou stranách - vzdělávání je prostě nutné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: