Chlamydie

Dobrý den,z krve mne zjistili prodělané chlamydie pneumoniae.Jsem pořád ve stavu kdy nemůžu normálně fungovat,kašel,rýma,unava atd.Beru již třetí ATB.Hledám nějakého doktora z Prahy nebo okolí,který se tímto problémem zabývá.Prosím o radu děkuji M.Vejražková

Odpověď odborníka:

Pokud se v krvi zjistí anamnestická hladina protilátek, je to pouze známka prodělané infekce a není to rovnou důvod k léčbě.Vaše obtíže s chlamydiemi souviset nemusí. Doporučuji obrátit se přímo na ambulanci infekčního oddělení některé nemocnice.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: