Chlamydie

Dobrý den, ráda bych se informovala na hodnoty Chlamydii. V minulosti jsem byla léčena na Chlam. trachom. (cca. 2-3 roky zpět). (nalez potvrzen ze stěru močové trubice a také děložního hrdla).Přítel byl léčen současně se mnou. Po léčbě antibiotiky jsem měla stěry negativní, 2x v roce kontrolní stěry. V krvi mi nyní byly zjištěny tyto hodnoty AntiChlam. IgA 1,4 IP,AntiChlam IgG 8.5 IP, C.trachom. IgA Negativni, C. trahchom IgG 1.5 IP. Imunologické testy mám v pořádku. Je vhodná léčba antibiotiky? Chtěli bychom se s přítelem pokusit o miminko, ale nevím, jestli je to při těchto výsledcích vůbec možné. Nechtěla bych ho jakkoliv ohrozit.Obvodní lékařka mi říkala, že má chlam. spousta lidí a ani o tom neví. Přítel byl také na krev. testech, zjistili mu pouze jednu hodnotu slabě pozitivní, lékařka mu neřekla o jaký typ se přesně jedná, ale pokud nemá obtíže, není léčba nutná. Já mám bohužel často se objevující infekce v pochvě a moč. cestách z důvodu enterokoků. Dodržuji hyg. návyky, ale stále se vracejí. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte finální výsldek testu negativní je to v pořádku.z hodnot takto napsaných nelze spolehlivě určit pozitivitu či negativitu.každá laboratoř napíše do výsdeku, zda je negativní či pozitivní.co se týče astých infekcí, zkuste wobenzym.doporučuji ho při častých infekcích a s úspěchem.o miminko se pokuste.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x