Chlamydie

Dobrý večer, vyšel mi pozitivní test na pohlavně přenosné chlamydie. Nyní užívám antibiotika Doxybene 100mg 2x denně. Mohu mít nyní, v průběhu cca 10ti dnů užívání, pohlavní styk, samozřejmě s kondomem? Nemohu nakazit partnera i tak? Když s ním budu mít orální styk, mohu ho nakazit? Děkuju moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při použití kondomu se nemusíte obávat přenosu infekce. Orálním stykem je přenos možný.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: