Chlamydie

Dobrý den, před 2 lety jsem mela chlam. - po dobrani ATB jsem ale nešla na kontrolní stěr. Zadne vyrazne problemy jsem nemela, ale přemyšlime o miminku, tak jsem se rozhodla jit na testy na chlam., aby bylo vše ok. Objevila se jakasi bakterie, ktera nedovolila ukazat vyskyt chlam. tak jsem dostala Doxybene na 14 dni, ktery by mel odstranit i chlam. Brali jsme je oba s partnerem. Po tydnu od dobrani ATB jsem šla na kontrolni ster a ukazali se chlam. Je možné,že je ATB nevylečí? Do toho jsem v zari vysadila antikoncepci a po 2 mesicich bez menses mi byla zjistena cysta. Po Agolutinu se zmenšila, ted jsem 40 den bez menses opet. Muze to mit nejake spojeni s chlamydiemi? Nechci už brat ATB, ale jinak to asi nepujde. Všude se dočítam,že chlam. ma každy.... Děkuji..

Odpověď odborníka:

Cysta a chlamydie spolu nesouvisí,ale léčba chlamydií se doporučuje 3 týdny antibiotika,14 dní nemuselo být dostatečné,a měla by bát i kontrola partnera příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: