Chlamydie

Dobrý den! Ráda bych se zeptala, zda je možné mít chlamydiovou infekci při CRP 8. Příznaky - momentálně dlouhodobý vlhký kašel.

Odpověď odborníka:

Dobrý den-bohužel,CRP je velmi nespecifický ukazatel.Navíc-žádné laboratorní vyšetření samo o sobě není možné použít ke stanovení diagnosy.Tady rozhoduje klinické vyšetření,na jeho základě lékař volí vhodnou metodu k ověření pracovní diagnosy.Vyšetření je nutné přizpůsobit konkrétnímu zdravotntímu stavu,vhodně jej načasovat..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: