Chlamydie

Měla bych dotaz, u mého stálého partnera byla zjištěna pohlavní nemoc chlamydie, oba jsme dostali antibiotika Doxybene. Je možné, že nákaza proběhla už dříve, když jsme měli jiné sexuální partnery? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, je to možné příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: