Chlamydie

Dobrý deň, približne 10 mesiacov po rizikovom pohlavnom styku mi boli robené krvné testy na chlamydie t. Môžem negatívny výsledok považovať sa spoľahlivý? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím zda-li Vám byly prováděny krevní odběry, nebo přímo odběr biologického materiálu /stěr z děložního čípku /. Pokud oba typy odběrů na chlamydie zřjemě trachomatis po 10 měsích po rizikovém kontaktu byly negativní, tak by měly být spolehlivé a infekci byste mít neměla.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lidé s depresemi více kouří
Články: Lidé s depresemi více kouří
Někteří odborníci se...
Když imunitní systém útočí do vlastních řad
Články: Když imunitní systém útočí do vlastních řad
Každé zdravé tělo reaguje...
Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Články: Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Myslete na své zdraví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Vitiligo
Články: Vitiligo
Vitiligo je kožní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: