Chlamýdie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dobrala jsem antibiotika po 3 dnech (SUMAMED),musím se ještě nějak léčit?A jak dlouho se musím při styku chránit?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčbu podstoupil zřejmě i partner, není tedy třeba chránit se při styku kondomem. Je třeba podstoupit kontrolní kultivační vyšetření ke zjištění, zda léčba byla úspěšná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: