Chlamýdie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Já i můj přítel máme chlamýdie a jsme oba léčení Summamedem po dobu tří týdnu. Lékař nám doporučil chráněný sex. Při gynekoligickém vyšetření vyšly chalmýdie negativní. Chtěla jsem se zeptat, proč je důležitý chráněný sex. Jedná se o otázku těhotenství? Jelikož při pohlavním styku se nám protrhl kondom. Nebo jestli se jednalo o prevenci a nemá to vliv na to, že by antikoncepce při těchto antibioticích nemusela být 100 %? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika i když jen v malé míře a jen některé druhy mohou snižovat účinek antikoncepce, je to opatření pro jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: