Chlamydie

Dobrý den, loni jsem se léčila na chlamydie trachomatis. Po přeléčení opakované stěry z čípku i moč.trubice na PCR negativní. Zajímalo by mě, jak je možné, že serologie vyšla i v Igg negativní. Přítel měl po přeléčení kultivace opět pozitivní a PCR negativní, serologii také negat i v Igg. Vůbec to nechápu. děkuji

Odpověď odborníka:

Hladina protilátek v krvi není stabilní a postupně klesá, až nakonec vymizí. Proto může být hladina IgG vůči chlamydiím po roce negativní.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: