Chlamydie

Zajímalo by mne zda pokročila léčba Chlamydií. Léčba 14 denní je téměř bez účinku, po týdnu je člověk opět napadený a je zle a zle. Podstoupila bych i zkušební klinické testy. je tato možnost? Kde se informovat či si i zaplatit léčbu funkční. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nevím, jaký typ chlamydie máte pozitivní - v případě pohlavně přenosných je doporučována antibiotická léčba 3týdenní. Otázkou také zůstává, zda vaše obtíže způsobují opravdu chlamydie nebo nějaké jiné onemocnění - neuvedla jste výsledky ostatních krevních testů ani výsledky testů na chlamydie. Existuje také léčba alternativní, podporující imunitní reakce, kterou si ovšem pacient hradí sám.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: