Chlamydie

DOBRÝ DEN, JIŽ ROK SI STĚŽUJI U GYNEKOLOŽKY NA KRVÁCENÍ PŘI STYKU, ŘÍKALA, ŽE JE TO BĚŽNÉ ŽE MÁM SLABOU STĚNU ČÍPKU, A PO ROCE JSEM SE OCITLA U ZASTUPUJÍCÍ LÉKAŘKY, KTERÁ MI UDĚLALA STĚRY A ZJISTILO SE, ŽE MÁM CHLAMYDII. S PARTNEREM JSEM 4ROKY A ANI JEDEN Z NÁS NEMĚL JINDE POMĚR, JAK JE TO MOŽNÉ?A PRÝ MŮŽE VÉST AŽ K NEPLODNOSTI, JELIKOŽ ROK SE TO NELÉČILO, JE PRAVDĚPODOBNÉ, ŽE JSEM NEPLODNÁ? DĚKUJI MOC ZA ODPOVĚĎ

Odpověď odborníka:

Infekci v sobě oba můžete mít i déle naž 4 roky, tato infekce většinou nevyvolává vůbec žádné obtíže.Váš partner by měl být také vyšetřen a ev. léčen (na venerologii). Pokud vás lékařka přeléčí vhodným typem antibiotik po dostatečně dlouhou dobu a po skončení terapie zkontroluje, zda jsou stěry v pořádku, nemusíte se obávat komplikací. neplodnost hrozí tehdy, když zánět přejde na vejcovody a způsobí jejich neprůchodnost.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: