Chlamydie

Dobrý den, objevili mi chlamydie trachomatis. Prošla jsem prvním krokem léčby brala jsem tři dny azytromicin. Ještě mě čeká doxyhexal a znovu azytromicin. Ted mám 8 dní pauzu. Nejspíš jsem udělala trestný čin, ale měla jsem chráněný pohlavní styk. Chci se zeptat jaká je možnost, že jsem partnera nakazila, i když jsem si dávala pozor. A jestli to má nějaký vliv na léčbu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vliv na léčbu to nemá a možnost přenosu při pohlavním styku chráněném kondomem je minimální. Pokud jste nepraktikovali i orální styk, který je také cestou přenosu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: